Accommodaties

De overnachtingen zijn een belangrijk onderdeel van de vakantie. Bijzondere overnachtingen maken een vakantie tot een ‘experience’, een belevenis. Dat is wat iedereen graag wil en dat is wat wij van America’s Exclusive iedereen graag bezorgen.

Bijzonder, maar niet het beste hotel

America’s Exclusive gaat niet voor de low-budget, low-ranking accommodaties. We staan garant voor alle accommodaties die we aanbieden. Veel ervan hebben we persoonlijk bezocht en uitgezocht. Met deze “eigen” accommodaties maken we onze reisvoorstellen nou juist vaak exclusief.

Exclusief is niet per definitie een 5-sterren kwalificatie. Een leuke Bed & Breakfast, een geweldige overnachting op een camping, of slapen op een ranch. Elk van deze overnachtingen is op z’n eigen manier exclusief en samen maken ze van een reis een experience. De verschillen in overnachtingen en de afwisseling van de sfeer maken uw reis tot een unieke Amerika reis.

At the ranch

Onder het kopje “accommodaties” brengen we slechts een paar type exclusieve overnachtingen onder de aandacht. Niet bij benadering compleet, maar alleen bedoeld om u op idee├źn te brengen waar u misschien niet eerder op gekomen was. Kamperen kennen we natuurlijk als de beste; daar liggen immers de roots van ons bedrijf. Verblijven op een ranch sluit perfect aan bij datzelfde buitenleven van het kamperen. Een combinatie van deze twee overnachtingen is helemaal geweldig. Vandaar dat ranches zo ruimschoots aanwezig zijn in ons aanbod.