America’s Exclusive ranches

Beleef het wilde westen

Overnachten op ranches in Amerika is een aparte belevenis. Het geeft de mogelijkheid omhet Amerikaanse binnenland te verkennen zoals dat alleen te paard kan. U maakt kennis met families die hun huis en ranch openzetten en elk jaar gasten begroeten. Zij streven er naar u de vakantie van uw leven te bezorgen. De ranches liggen midden in de prachtige natuur en alleen dat al zorgt voor een ongekende ervaring. Het leven op de ranches wordt voor een groot deel bepaald door de seizoenen. Dat vereist aanpassen aan de eisen van de natuur en hard werken.
Voor de gasten betekent een verblijf op de ranch een terug naar de natuur, fantastische ritten door het land, lekker eten en goed gezelschap. Vertrekken van de ranch gebeurt dan ook meestal met weemoed, maar altijd tevreden.

America’s Exclusive biedt overnachtingen op ranches in bijna alle staten van het westen en natuurlijk Texas. De accommodaties zijn allemaal van uitzonderlijke klasse, maar allemaal anders. Zoekt u tijdens uw reis naar de VS afwisseling in type accommodaties? Een aantal nachten op een ranch is de ultieme toevoeging.
Lees meer over de verschillende type ranches en de kosten van een verblijf.