Over America’s Exclusive

Wie zijn wij

America’s Exclusive maakt bijzondere en persoonlijke rondreizen door de hele VS. America’s Exclusive is, samen met America’s Tent Lodges, een handelsnaam van America’s Travel Lodges BV. Dit is kleine, 100% Nederlandse en zelfstandige BV. Voor meer informatie over ons zusje America’s Tent Lodges, verwijzen wij naar hun website.
America Exclusive is een klein team van zeer ervaren Amerika reizigers dat er alles aan doet om de meest passende reis voor de klant te realiseren.

Wat doen wij

We gebruiken het woord ‘exclusief’ in onze naam, omdat we reizen exclusief van samenstelling maken voor één klant. Exclusief kan inhouden luxe, dus 4 en 5 sterren. Maar onze exclusief staat vaker voor “heel bijzonder, heel apart”.
America’s Exclusive ontstond doordat klanten van America’s Tent Lodges in de jaren na de eerste reis, opnieuw een reis naar de VS wilden maken. Naar andere gebieden en naar andere staten. Veel klanten waren eraan gewend dat America’s Tent Lodges een stapje verder ging in het meedenken met de klant. Daardoor kwamen er van meet af aan verzoeken om reizen samen te stellen die niet bepaald standaard waren. Dat is uitgegroeid tot een groot aantal, heel persoonlijke reizen.

Maatwerk

Inmiddels bestaat America’s Exclusive alweer 7 jaar en kan terugkijken op een behoorlijk aantal geweldige reizen die we mochten organiseren voor mensen. De lovende woorden brachten ons soms in verlegenheid. Nog altijd zijn we gepast trots als we een reis weten te realiseren, waarvan de aanvrager zelf van te voren eigenlijk dacht dat het niet mogelijk is.

Maatwerk reizen samenstellen is het kloppend hart van ons bedrijf en team. Het doel daarbij is een reis bedenken die voldoet aan de hoogste wensen van de vrager en deze bij voorkeur overtreffen. Een reis die binnen het budget valt en onderdelen bevat waar de klant zelf niet aan gedacht heeft. Dat zijn de bijzondere en zeer persoonlijke reizen die wij maken en willen maken.